Ben je naast de inhoud van het boek ook geïnteresseerd geraakt in trainingen of opleidingen, óf wil je je jouw mogelijkheden ontdekken? De volgende trainingen sluiten goed aan bij het boek.

OPLEIDING MIDDLE MANAGEMENT A

Opleiding Middle Management A - Handboek Praktisch Leidinggeven
Heb jij als doorgegroeide leidinggevenden, naast je gewone werk, te maken met verwachtingen van medewerkers, directie, leveranciers en klanten? Om dit in goede banen te leiden heb je wellicht nieuwe leiderschapsvaardigheden nodig. De praktijkgerichte opleiding met diploma Middle Management A biedt een kompas bij dit veranderproces. Sluit dit aan bij jouw leerwensen? Klik hier om meer te lezen.

TRAINING PRAKTISCH LEIDINGGEVEN OP DE WERKVLOER

Training Leidinggeven op de werkvloer - Handboek Praktisch Leidinggeven
Ben je doorgegroeid naar een leidinggevende functie vanwege jouw talent en harde werken? Naast jouw eigen werk word je geacht de medewerkers aan te sturen; een heel nieuw vak. In de training Praktisch leidinggeven op de werkvloer leer je verschillende leiderschapsstijlen flexibel in te zetten en ontwikkel je leiderschapsvaardigheden als motiveren en stimuleren, delegeren en communiceren. Zijn dit exact jouw ontwikkeldoelen? Klik hier om meer te lezen.

TRAINING PRAKTISCH LEIDINGGEVEN OP DE WERKVLOER – HET VERVOLG

Na het volgen van de training Praktisch leidinggeven op de werkvloer zit het met jouw leidinggevende basisvaardigheden wel goed. Heb je behoefte aan meer en wil je je verder ontwikkelen? Met deze tweedaagse vervolgtraining leer je jezelf nog beter kennen. Die zelfkennis gebruik je om vaardigheden te ontwikkelen om meer invloed uit te oefenen op uw team en op de organisatie. Wil je meer weten over deze training, Klik hier om meer te lezen.

TRAINING DE EFFECTIEVE TEAMLEIDER

Als teamleider moet je voortdurend switchen tussen rollen en taken. Je hebt te maken met collega’s, klanten, leveranciers en het hogere management. Alles zelf willen doen is een beruchte valkuil. In de praktijkgerichte training De effectieve teamleider werk je aan een aantal essentiële leiderschapsvaardigheden en competenties en ontwikkelt je jouw persoonlijk leiderschap. Sluit dit aan bij jouw leerwensen? Lees direct meer via deze link.

TRAINING LEIDINGGEVEN OP AFSTAND

Steeds meer organisaties en functies vragen om een flexibele manier van werken. Hierbij wordt van jou als leidinggevende verwacht dat je de externe medewerkers online of telefonisch begeleidt en aanstuurt. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Hoe zorg je ervoor dat iedereen verbonden blijft en dat gezamenlijke doelen behaald worden? En hoe ga je om met jouw eigen onrust? In deze online training gaan we hiermee aan de slag. Is dit de training die jou verder helpt groeien in jouw functie? Lees meer via deze link.

TRAINING LEIDINGGEVEN AAN VERANDERING

Training leidinggeven aan verandering - Handboek Praktisch LeidinggevenStaan jouw medewerkers niet te juichen bij veranderingen? Als leidinggevende kom je zodra iets verandert vaak onzekerheid en weerstand tegen in jouw team. Wat voor rol pak je? Hoe vertaal je de ‘directieboodschap’ naar jouw team, hoe neem je jouw medewerkers mee en hoe herken je hun behoeften? Na het volgen van de training Leidinggeven aan verandering heb je meer handvatten om veranderingen in een team of op een afdeling aan te sturen en jouw doelen te halen. Klinkt dit precies als jouw werksituatie, lees hier dan meer over deze training.

Speciale actie

Als je je voor 31 december 2021 voor een van bovenstaande trainingen aanmeld en je gebruikt code Boek2021, dan ontvang je gratis het boek Praktisch leidinggeven. Bekijk hier de actievoorwaarden.