10 / 10
01-12-2023
W. Boersma
Managen is het werk gedaan krijgen door de inzet van derden. Helaas... 'Telling is not selling'. Dit boek maakt duidelijk hoe jij jouw team, jouw kunt laat volgen! De schrijver combineert zijn sales én management ervaring in dit pragmatisch boek.
Lees meer wyber-naar-rechts
praktisch…meer hoef je niet te weten als manager, gewoon doen!
10 / 10
12-07-2023
P.B. van Petten
Wat krijg je als een doorgewinterde leidinggevende & trainer op dit gebied zijn belangrijkste inzichten op een rij zet? Precies, dit boek. Er is natuurlijk al gigantisch veel aanbod in dit segment. Maar door de bundeling van best practices én de praktische toepasbaarheid, is dit toch een hele waardevolle aanvulling in mijn optiek. Ook voor leidinggevenden met meer vlieguren.
Lees meer wyber-naar-rechts
Waardevol door praktische toepasbaarheid
10 / 10
29-12-2022
B. Degeling
Praktisch handboek voor iedereen in een leidinggevende functie. Een aanrader voor iedereen die zijn leidinggevende competenties wil ontwikkelen. Goede inzichten en voorbeelden die iedereen op de werkvloer herkent.
Lees meer wyber-naar-rechts
Goed boek met praktische tips over leidinggeven.
10 / 10
03-02-2022
M. Geers
Dit boek geeft zoveel praktische handvatten in mijn nieuwe functie. Erg fijn!
Lees meer wyber-naar-rechts
Praktisch inzicht
10 / 10
03-11-2020
Paola44
Wat een fijn boek is dit. Ik ben nu 2 jaar leidinggevende. Eerst was ik 'een van het team' en nu geef ik leiding aan dit team. Dat is soms lastig. Door het lezen van dit boek, kan ik nu al beter feedback geven en lastige gesprekken voeren. Het leest makkelijk en heeft mooie illustraties. Bron: Bol.com
Lees meer wyber-naar-rechts
Een aanrader voor alle leidinggevenden!
10 / 10
25-10-2020
I.T.P. Koek
Het boek is verdeeld in 15 hoofdstukken die allemaal een aspect van leidinggeven behandelen: op een heel toegankelijke manier wordt de theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden toegelicht. Je kunt direct aan de slag! Ook als je niet zo'n lezer bent, is dit boek een aanrader! Je pikt de onderwerpen eruit waar jij meer over wilt weten, elk hoofdstuk staat op zichzelf! Eigenlijk zo'n boek dat elke (startende) leidinggevende op zijn plank moet hebben staan om het er even bij te pakken als het nodig is. Bron: Managementboek.nl
Lees meer wyber-naar-rechts
Ook als je niet zo’n lezer bent, is dit boek een aanrader!
10 / 10
23-10-2020
P. van der Gulik
Kort en bondig, met veel relevante tips en inzichten voor doorgegroeide vakmensen. + Toegankelijk + Praktisch toepasbaar Bron: Bol.com
Lees meer wyber-naar-rechts
Duidelijk en compleet
10 / 10
19-10-2020
A. Dijk-Arends
Een heel goed boek, dat vlot geschreven is. Het zou een boek voor iedere leidinggevende moeten zijn. Staan heel veel herkenningspunten in voor beginnend leidinggevenden. Maar ook voor meer ervaren leidinggevenden geeft het veel handvatten en aanknopingspunten voor de omgang met het eigen team in de dagelijkse praktijk.
Lees meer wyber-naar-rechts
Leerzaam, toegankelijk boek en goede mix van theorie en praktijkvoorbeelden
9 / 10
15-10-2020
C. Meijer
Makkelijk te lezen. Je krijgt snel inzicht zodat je er ook gelijk in de praktijk mee aan de slag kunt. Met name gericht op het communiceren naar en het motiveren van je team en jouw rol als leidinggevende in de organisatie. + Toegankelijk + Praktisch toepasbaar + Heldere uitleg Bron: Bol.com
Lees meer wyber-naar-rechts
Praktisch boek
10 / 10
14-10-2020
E.C. Huisman
Het boek geeft een feest van herkenning als het gaat om onderwerpen waar leidinggevenden mee worstelen of tegenaan lopen. Hoe ga je om met weerstand? Hoe spreek je je medewerkers aan? Waar zitten jouw sterkten en valkuilen als het gaat om je voorkeursgedrag? Echt een aanrader!
Lees meer wyber-naar-rechts
Een praktisch en gemakkelijk te lezen boek over leidinggeven
10 / 10
14-10-2020
M.A.L. Bink-van der Linden
Leest makkelijk weg, je krijgt snel inzicht zodat je er ook gelijk in de praktijk mee aan de slag kunt. Met name gericht op het communiceren naar en het motiveren van je team en jouw rol als leidinggevende in de organisatie. Een must als je voor het eerst gaat leidinggeven, maar ook zeker geschikt voor leidinggevenden met wat meer ervaring zodat je jezelf weer even kan opfrissen en ziet waar je nog in zou kunnen ontwikkelen.
Lees meer wyber-naar-rechts
Leest makkelijk weg, geeft snel inzicht waar je in de praktijk gelijk wat mee kan.
10 / 10
14-09-2020
H. Rosendal
Het boek bevat een heldere uiteenzetting van vaak voorkomende situaties en nuttige tips om hier mee om te gaan. Voor medewerkers die in een leidinggevende functie zijn gegroeid is dit een praktisch handboek.
Lees meer wyber-naar-rechts
Topboek, makkelijk leesbaar en handige aanwijzingen.